Badbrygga

En badbrygga med möjligheter

Badfantast eller badkruka? Det spelar ingen roll! Stanna på den stabila bryggan eller hoppa i plurret.
Med BBX-Bryggan kan du anpassa din badbrygga efter badplatsen.


En badbrygga för alla

Vår fasta brygga har en upphöjning som ger känslan av att vara på land vilket passar den som inte riktigt är vän med den gungande sjön samtidigt som vattnet bara är på armslängds avstånd. Man får själv välja om man vill förankra båten vid badbryggan eller ha ett läckert soldäck för att utnyttja hela BBX-Bryggans kapacitet.

Det finns valmöjligheter som badstege eller trappa och man väljer själv om man vill ha ett räcke på sin brygga. Vi erbjuder anpassade bryggor och med den lätta aluminiumkonstruktionen kan man enkelt helt själv ta upp bryggan när badsäsongen är över och förvara den på säkert avstånd från höststormar och vinterisar tills dess att det är dags att hoppa i vattnet igen.

Att bryggan är uppbyggd av moduler på 5 meter ger er valmöjlighet att själva bestämma längden på bryggan utefter just er unika badplats. Ni kan även välja om ni vill ha en brygga med vinkel samt om ni vill ha smala eller breda sektioner. Visar det sig att du behöver längre brygga än du först trodde kan du enkelt förlänga din badbrygga genom att köpa till fler sektioner. Stabiliseringstag medföljer anpassat efter behov vilket gör att du kan ha en relativt lång brygga utan att bryggan blir instabil. Bryggan passar även för varierande vattendjup upp till 2,5m så oavsett om ni har långgrunt eller tvärdjup kan BBX-Bryggan vara ett bra alternativ.

Barnvänlig badbrygga

Vår brygga är även ett barnsäkert alternativ då konstruktionen med en uppbyggd brygga minimerar risken att barn fastnar under bryggan. Med traditionella flytbryggor som ligger på vattnet finns det alltid en risk att barn kan ta sig under bryggan och fastna. Halkrisken är även mindre på BBX-Bryggan då den inte kan tilta.

Innan du beställer din brygga