Specialbrygga

Specialanpassad brygga

Som kreatör och tillverkare av BBX-Bryggan har vi fördelen att kunna vara flexibla med vår design.
Rakt, L-format eller specialvinkel? Välj den form som passar ert läge bäst.
Har ni speciella behov? Handikappsanpassning? Landgång, ramp eller husvagnsaltan? Vi kan specialanpassa!


En brygga med många möjligheter

BBX-Bryggan är en brygga uppbyggd av sektioner. Kort eller lång? Smal eller bred? Ni bestämmer och pusslar själva ihop er perfekta brygga efter era behov och förutsättningar.  Med en bred sektion bygger ni lätt ert egna soldäck eller varför inte en fikaplats med den solklart vackraste sjöutsikten? Med BBX-bryggan kan ni få en brygga som är både båt-, bad-, fika- och solningsvänlig.

Specialanpassat

Behöver du specialanpassa en eller flera sektioner tar vi även emot specialanpassade beställningar. T.ex om du behöver en handikappsanpassning, en 45-graders vinkel, extra långa stolpar eller en utfällbar ramp etc. En rak brygga är det mest klassiska men BBX-Bryggan har även möjlighet att byggas på åt olika håll om så skulle behövas. Som ett litet och familjärt företag har vi nära kommunikation med våra kunder. Kontaktar du oss får du diskutera direkt med bryggans konstruktör Per Berggren. Han hjälper er gärna hitta den perfekta, smidiga brygglösningen ni vill ha oavsett om ni har speciella behov eller inte.

Observera att leveranstiden dock blir längre för en specialanpassad brygga. Prata med oss så ser vi vad som går att ordna.

Innan du beställer din brygga

OBS! För specialanpassade bryggor vill vi alltid att ni ringer och pratar med oss eller kommer förbi firman.